Hallamölla Gård

Vi besökte Hallamölla Gård under vår Österlen-resa i våras, och det kan enkelt sammanfattas så här - alldeles underbart fantastiskt med bästa bemötandet.

Den som söker turridning med seriös och ansvarstagande turledare, inte så stora grupper, trevliga hästar och inte att förglömma, fantastisk natur, då är Hallamölla Gård rätt ställe!

Vill du dessutom bo på Bed and Breakfast, eller behöver en plats för konferens mm, är Hallamölla ett toppentips.

 

Camilla Gustafsson och Thomas Ulvesten driver sedan 2015 Hallamölla Gård, de erbjuder turridning, konferens och Bed and Breakfast. Camilla har gedigen hästbakgrund och  erfarenhet sedan tidigare som turridningsledare och hon har genomgått Svenska Islandshästförbundets utbildning Ridledare. Thomas kommer från försäkringsvärlden och är nu representant för Agria försäkringar. Thomas är dessutom en erkänt duktig kock, något som visas vid kurser och konferenser mm.

 

En av de saker som gör Hallamölla så speciellt är att Camilla så enkelt kommer ihåg ryttarnas namn (helt suveränt tycker Hästupplevelse!), och hon är också duktig på att ge ryttarna rätt häst för just dem. Hästarna, det finns 10 verksamhetshästar på gården, är vänliga och tar hand om sin ryttare, och alla ryttare får prova den fantastiska gångarten tölt. Det finns turer för både vana och mindre vana ryttare.

 

Att lycklig och trygg rida i naturen vid Hallamölla är en lisa för själen!

 

Stort tack till Camilla och Thomas för att vi fick besöka Hallamölla Gård och ta del av det ni berättade för oss! Vi önskar er fortsatt lycka till.

 

 

www.hallamolla.se