LÄS MER

På gården Torparebron på Brösarps backar, Österlen, Skåne, bor Vanja Gullstrand och Lasse Gullstrand med sina sex hästar. Förutom fantastiska ridvägar finns det en paddock samt en mindre terrängbana för den som vill  prova på att hoppa.

Stall Torparebron

LÄS MER

För tredje året i rad ger sig Sofia Larsson och Erica Svensson från Örebro ut på sin långritt Hjärtebarnsritten. De startar söndag 4 juni och ska rida ca 30 mil under 12 dagar samtidigt som pengar samlas in till förmån för Hjärtebarnsfonden.

Hjärtebarnsritten

LÄS MER

Lena Mannerheim bor på gården Gäverstad utanför Söderköping i Östergötlands län. Det är en stor islandshästgård som ligger vackert längs med Göta kanal och Hästupplevelse har besökt Lena för att prata om hennes turridning som hon drev med framgång under tolv år.

Gäverstad Gård

Kalvefalls

Olle driver Kalvefalls tillsammans med sambon Åsa Strandberg och de har byggt upp sin verksamhet med bland annat turridning på både islandshäst och nordsvenskar, kurser, vandrarhem, gårdskrog. Förutom svenska kunder har de även en stor internationell kundkrets, ofta även återkommande kunder.

LÄS MER

Slofallets Islandshästar

Malin och Amanda Sundén som tillsammans driver företaget Slofallets Islandshästar och erbjuder ridskola, ridläger och turridning. Företaget har de drivit sedan år 2006, då de hade sitt första ridläger hemma på gården. Då var det inte bara islandshästar som gick med i verksamheten utan även raser som fjording, gotlandsruss och shetlandsponnyer.

LÄS MER

Kontakt:

info@hastupplevelse.se

070 796 51 94